Sinop Ticaret Ve Sanayi Odası Seçimleri Yapıldı

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası'nın (STSO) meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleri yapıldı.

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası'nın (STSO) meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleri yapıldı.

Sinop TSO hizmet binasında yapılan seçimde, odaya kayıtlı ve oy kullanma hakkına sahip 848 seçmen, 12 meslek grubu için oy kullandı.

Mevcut başkan Erol Derici ile iş adamı Rasim Cihan Oğuz'un meslek gruplarındaki listelerinin yarıştığı seçimlerde her iki aday kendi gruplarından seçilmeyi başardı.

Derici 12 meslek grubundan 7'sini aldı. Seçim sonrası 12 meslek grubunun yer aldığı 25 üyeli meclis 15'i Erol Derici'nin, diğer 10'u ise Rasim Cihan Oğuz'un desteklediği üyelerden oluştu.

Reklam
Reklam

Sonuçların hayırlı olmasını dileyen Derici, "Sinop için hayırlı olsun. kırgınlıklar olduysa özür diliyoruz. Tüccarımız, esnafımız için hayırlı olsun. Biz kavga olsun istemedik. Sinop için ülkemiz için hayırlı olsun. kimi kırmışsak özür dileriz" dedi.

Seçimi kazanan meclis üyeleri, aralarında yapacakları toplantıyla oda başkanı, yönetim kurulu ve meclis başkanını belirleyecek.

Muhabir: Halit Gümüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: