Sinop Ticaret Ve Sanayi Odası'nın Başkanı 12 Mayıs'ta Belli Olacak

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası'na (STSO) bağlı meslek komitelerinde seçim yapıldı. Mevcut başkan Erol Derici,12...

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası'na (STSO) bağlı meslek komitelerinde seçim yapıldı. Mevcut başkan Erol Derici,12 meslek grubundan 7'sinde seçimi kazandı.

Sinop TSO hizmet binasında yapılan seçimde, odaya kayıtlı 848 seçmen oy kullandı. 12 meslek grubunun yer aldığı 25 üyeli meclise Erol Derici'nin desteklediği 15, Rasim Cihan Oğuz'un desteklediği 10 kişi seçildi. Seçimi kazanan meclis üyeleri, 12 Mayıs tarihinde aralarında yapacağı toplantı ile oda başkanı, yönetim kurulu ve meclis başkanını belirleyecek. Seçim sonrası açıklama yapan STSO Başkanı Erol Derici, seçim sonuçların hayırlı olmasını diledi. Derici, "Sinop için hayırlı olsun. Esnafımız ve tüccarımız için hayırlı olsun. Sinop için ülkemiz için hayırlı olsun. Kimi kırdıysak özür dileriz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: