Sinop Üniversitesi Kampüsü'nde Matematik Fen Şenliği

Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 2. ve 3. sınıf öğrencileri, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı...

Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 2. ve 3. sınıf öğrencileri, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Savaş Baştürk tarafından yürütülen Matematik Öğretimi ile Yrd. Doç. Dr. Ramazan Çeken tarafından yürütülen Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersleri kapsamında hazırlamış oldukları etkinlik ve materyalleri ilkokul öğrencileriyle paylaştılar.
Etkinlik, sınıf öğretmenliği 3. sınıf öğrencilerinin topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında gerçekleştirildi.
Şenliğe; Fatih İlköğretim Okulu, Korucuk İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Osmaniye İlköğretim Okulu ve İstiklal İlköğretim Okulu öğrencileri katıldı.
Doç. Dr. Savaş Baştürk, öğretmen adaylarının dönem içinde binbir emekle yapmış oldukları etkinlikleri ve materyalleri ilköğretim öğrencileriyle paylaşma fırsatı bulduklarını belirterek, üniversitenin şehirle kaynaşması açısından şenliğin çok faydalı geçtiğini vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: