Sinop Üniversitesi'nde Akademik Yıl Başladı

Sinop Üniversitesi (SÜ) 2012-2013 akademik yılı düzenlenen görkemli bir törenle açılırken, yılın ilk dersini, Sayıştay...

Sinop Üniversitesi (SÜ) 2012-2013 akademik yılı düzenlenen görkemli bir törenle açılırken, yılın ilk dersini, Sayıştay Başkanı Doç. Dr. Recai Akyel verdi.

Üniversitenin ‘Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle, 4 bin 650 öğrenci için yeni eğitim-öğretim dönemi başlamış oldu. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Recep Bircan, üniversitenin fiziki ve sosyal imkanları hakkında bilgi verdi. Her yeni bir başlangıcın, yeni ufuklar açtığını belirten Prof. Dr. Bircan; “Heyecanlıyız; çünkü yeni başlangıçların isabetli planlar ve adımlarla yeni ufuklar, yeni hizmetler, yeni katma değerler anlamına geldiğini düşünüyoruz. Güçlüyüz; çünkü her yeni başlangıçta bir sonraki için adım atma enerjimizi ve şevkimizi tazeliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Sinop Üniversitesi 2012-2013 akademik yılı açılış dersini, Sayıştay Başkanı Doç. Dr. Recai Akyel verdi. Prof. Dr. Recai Akyel, açılış konuşmasını “Denetim” konusu üzerine yaptı. Açılış programının konuğu olan Prof. Dr. Recai Akyel’e, Rektör Prof. Dr. Bircan tarafından günün anısına Sinop’u simgeleyen gemi maketi hediye edildi.

Törene Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile üniversitenin idari ve akademik kadrosu katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: