Sinop'ta Ayın Polisi Şener Bayraktar altınla ödüllendirildi

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü'nün, ilk kez 2009 yılı Ağustos ayında başlattığı 'Ayın Polisi' uygulaması kapsamında,...

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü'nün, ilk kez 2009 yılı Ağustos ayında başlattığı 'Ayın Polisi' uygulaması kapsamında, Ocak ayının polisi seçilen Şener Bayraktar altınla ödüllendirildi.

Sinop Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Görevi esnasında gösterdiği üstün başarıları, mesai mefhumu gözetmeksizin, Şener Bayraktar'ın özveriyle çalıştığı belirtildi.
Açıklamada, “Görevi esnasında gösterdiği üstün başarıları, mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışması, ilkeli ve disiplinli iş anlayışı ile arkadaşlarına örnek teşkil etmesinden, halkla olan örnek diyaloglarından ve mevzuata olan hâkimiyetinden dolayı Koruma Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli 185951 sicil sayılı Polis Memuru Şener Bayraktar, 2011 yılı Haziran ayında ayın personeli seçilmiş olup, 1 adet altın ile ödüllendirilmiştir.” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz