Sinop'ta evde sağlık hizmeti sürüyor

Sinop Sağlık İl Müdürü Osman Açıkgöz, 8 ay önce kurulan Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında ayağı...

Sinop Sağlık İl Müdürü Osman Açıkgöz, 8 ay önce kurulan Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında ayağı kalkamayan, kronik hastalığı bulunan ve yaşlı kişileri evlerinde ziyaret ederek tedavilerinin takip edildiğini söyledi.
Oluşturulan ekiplerin hastaları evlerinde ziyaret ettiğini ifade eden Sinop Sağlık İl Müdürü Osman Açıkgöz, "Evde Sağlık Hizmeti, vatandaşlarımızın günlük hayatını daha kolaylaştırmak, hastalığın olumsuz etkilerini en aza indirmek, hastalarımızın yaşam kalitesini önemli ölçüde yükseltmek amacıyla başlatılmış bir hizmettir. Hastaneye gelemeyen hastalarımızın evlerinde kan tahlillerinin yapılıyor ve tedavileri sürekli kontrol altında tutuluyor Bu şekilde vatandaşlarımızın ayağına kadar ücretsiz sağlık hizmeti götürüyoruz.'' diye konuştu.
Uygulama kapsamında bir aracın da hazır bulundurulduğunu belirten Açıkgöz, hastaneye gidemeyecek durumda bulunan hastaların 444 38 33 numaralı telefondan. kendilerini aramaları halinde de yardımcı olunacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz