Sinop'ta modern kapalı pazar hizmete açıldı

Sinop Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı pazar yeri, törenle hizmete açıldı. Üç bloktan oluşacak pazarda mescit,...

Sinop Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı pazar yeri, törenle hizmete açıldı. Üç bloktan oluşacak pazarda mescit, muhtarlar evi, zabıta karakolu ve dükkanlar bulunuyor.
Açılış törenine Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Belediye Başkanı Baki Ergül, CHP Milletvekili Engin Altay, AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, eski Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı, CHP İl Başkanı Mustafa Acun, İl Müftüsü Ramazan Topçu, İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Arıkan, kurum müdürleri vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Belediye Başkanı Baki Ergül, "İlk blokun yapımını tamamladık. Tamamen çelik konstrüksiyon ve 3 bloktan oluşan pazar 7 bin metrekare kapalı alana sahip. İçinde bir adet mescit, muhtarlar evi ve zabıta karakolu barındıran modern pazar yerinde köyden gelen vatandaşlarımızın satış yaptığı tezgahlar yerden bağımsız olarak inşa edildi. İçinde 16 adet dükkan yer alıyor. Belediye başkanlığımın ilk günlerinden itibaren üzerinde hassasiyetle durduğum konuların başında gelen ve ilimize yakışır sağlıklı, çağdaş ve modern pazar yerinin yapımını tamamladık. Tüm Sinop'umuza hayırlı olsun.” dedi. Başkan Ergül, ayrıca Sinoplulara çağrıda bulunarak pazar yerinde poşet kullanımından vazgeçilerek, çevreye daha duyarlı olmak adına eski yıllarda olduğu gibi file ile alışveriş yapılmasını istedi.
Konuşmaların ardından modern pazar yerinin açılışını Vali Dr.Ahmet Cengiz, Belediye Başkanı Baki Ergül, CHP Milletvekili Engin Altay, AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, eski Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı ve CHP İl Başkanı Mustafa Acun birlikte gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz