Sinop'ta Muhtarlar Sandığa Gitti

Sinop Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerle bir yıllık hizmet yapacak olan...

Sinop Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerle bir yıllık hizmet yapacak olan encümen üyeleri belirlendi.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurul, Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak'ın birlik meclisine yatırımlarla ilgili bilgi verilmesiyle başladı. Özkaynak'ın yıllık faaliyet raporunu okuması ardından seçimlere geçildi. Seçimlerde Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak ve İl Genel Meclis üyeleri ile 42 köy muhtarı oy kullandı. Seçimlerde Özkaynak'ın başkanlığında iki İl Genel Meclisi Üyesi ve iki muhtardan oluşan 4 kişilik Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni belirlenmiş oldu. 47 oyun kullanıldığı seçimlerde meclisi üyeleri Uğur Giresun (AK Parti) 34 oy alırken, Mustafa Demirel (AK Parti) 28, Abdullah Batur (CHP) 24 ve Durmuş Bayrak (CHP) 5, Mehmet Çelik 29, Ali Çilesiz 20, Hasan İyi 19, Mustafa Genç 19 oy aldı.

Reklam
Reklam

Böylece 5 kişilik encümene Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak, meclis üyeleri Uğur Giresun ve Mustafa Demirel ile köy muhtarlarından Ali Çilesiz ile Mehmet Çelik seçilmiş oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: