Sinop'ta "Seydi Ali Reis Olimpik Sporcu Yetiştirme Projesi" Etkinliği

SİNOP (AA) - Sinop 'ta Karadeniz Yelken  Kulübü'nce düzenlenen Seydi Ali Reis Olimpik Sporcu Yetiştirme Projesi (SAR)  kapsamında  ödül töreni gerçekleştirildi. 

SİNOP kapsamında ödül töreni gerçekleştirildi. Sinop'ta İlk Kez 2010 yılında düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen ve il merkezinden 7 ilköğretim okulundan 40 öğrencinin katıldığı katıldığı SAR kupası yarı final ve final müsabakalarından ardından düzenlenen ödül töreninde, minikler ferdi olarak madalyalarını , ilk üçe giren okulların yöneticileri ise okulları adına plaketlerini aldılar. Dereceye giren sporculara kupa, madalyaları ile katılım belgeleri Vali Yavuz Selim Köşger tarafından verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: