Sinop'ta Spor Turizmi Esnafın Yüzünü Güldürüyor

Sinop'un spor organizasyonları anlamında Türkiye'de önemli bir konuma geldiği ve yapılan organizasyonlarla esnafın yüzünün güldüğü bildirildi.

Sinop'un spor organizasyonları anlamında Türkiye'de önemli bir konuma geldiği ve yapılan organizasyonlarla esnafın yüzünün güldüğü bildirildi.

Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Özhan, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her yerinde bu tür faaliyetlerin yapıldığını ancak Sinop'un bu anlamda bir cazibe merkezi olduğunu, özellikle Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik'in göreve gelmesinden sonra Sinop'un hem tesisleşme hem de önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yapma noktasında çıtayı yükselttiğini belirterek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Geçtiğimiz hafta Sinop spor faaliyetleri anlamında önemli organizasyonlara imza atmıştır. Spor turizmi esnafımızın yüzünü güldürüyor. Sinop bu yıl birçok organizasyona ev sahipliği yaptı. Bunlar Sinop adına önemli gelişmeler. Dolayısıyla spor adamları olarak bizler, şehrin otelleri, lokantaları ve turistik eşya işiyle uğraşan esnafımız bu faaliyetlerden nasibini alıyor. Meseleye bu yönüyle de bakınca Sinop'a sıcak para da giriyor. Özellikle birçok federasyon, faaliyetlerini Sinop'ta gerçekleştirmek için sıraya girmiş durumda. Sinop bu anlamda bir cazibe merkezi konumuna gelmiştir."

Muhabir: Halit Gümüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: