Sinop'ta Ücretsiz Tiyatro Kursları

Sinop Hayaller Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül, ücretsiz verilecek tiyatro kursu kayıtlarının başladığını bildirdi.

Sinop Hayaller Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül, ücretsiz verilecek tiyatro kursu kayıtlarının başladığını bildirdi.

Cangül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının, gelişen tiyatro hayatı içerisinde ihtiyaçlar doğrultusunda, tiyatro ile uzaktan veya yakından ilgilenen sanatseverleri tiyatro ile buluşturmak olduğunu söyledi.

Eğitim süresince, tiyatro, tiyatro tarihi, sahne sanatları, doğaçlama, rol, jest ve mimik, sahne hareketleri, diksiyon, tiyatro oyunlarından seçme oyunlar izlenmesi, dekor ve teknik çalışmalar, sahne ve seyirci iletişimi hakkında gerekli bilgi ve çalışmaların katılımcılara aktarılacağını ifade eden Cangül, "Kurslarımız başvuru koşulları ve yaş sınırlaması olmadan herkese açıktır. Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu karşısında bulunan Sinop Hayaller Tiyatrosu'nda düzenlenecek ücretsiz tiyatro kurslarımıza katılmak isteyenlerin başvurularını şahsen yapmaları gerekli" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Halit Gümüş / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: