Sırbistan Türk İş Adamlarını Bekliyor

Sırbistan Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonuyla Bursa’ya gelen Sırp iş adamları, Almanya, İtalya ve Çin’in...

Sırbistan Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonuyla Bursa’ya gelen Sırp iş adamları, Almanya, İtalya ve Çin’in Sırbistan ile iş birliği yapmak istediğini, ancak kendilerinin bu konuda Türkiye’yi ön planda tuttuklarını söyledi.

Sırbistan Ticaret ve Sanayi Odası Metal ve Elektrik Sanayi Kurumu Genel Sekreteri Ljubiša Obradovic başkanlığındaki Sırbistan heyeti, 26-28 Eylül tarihleri arasında düzenlenen “BurTarım 2012” ve “Bursa 5. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı’na katılmak üzere Bursa’ya geldi. İkili iş görüşmeleri yapan heyet, BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker ile görüştü. İş birliği konusunda Türkiye’yi ön planda tuttuklarını belirten Genel Sekreter Ljubiša Obradovic, “Almanya, İtalya ve Çin, Sırbistan ile iş birliği yapmak istiyor. Ancak biz Türkiye’yi bekliyoruz. Bu konudaki imkanların geliştirilmesi için çalışmaları hızlandıracağız” diye konuştu. BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker ise, Bursa’da iyi ve kaliteli üretim yapan firmalar bulmanın mümkün olduğunu, her sektörde iş birliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: