Sırçalı'da Sağlıklı Yaşam Merkezi Hizmete Açıldı

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Sırçalı beldesinde 'Sağlıklı Yaşam Merkezi' hizmete açıldı. Modern aletlerle donatılan spor...

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Sırçalı beldesinde 'Sağlıklı Yaşam Merkezi' hizmete açıldı. Modern aletlerle donatılan spor merkezinde vatandaşlar formda kalmak için ter dökecek.

Sırçalı Belediye Başkanı Tamer Gümüş, Belediye Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Gümüş, burada yaptığı açıklamada, sağlıklı yaşam merkezinin belde sakinlerinin hizmetinde olduğunu sağlıklı yaşam için sporun önemli olduğunu söyledi.

Spor Kompleksi Projesi'ni önemsediklerinin ifade eden Gümüş, "Projelerimiz sağlıklı yaşama yönelik olarak önümüzdeki yıllarda daha da değişik ve halkımız için önemli olan sosyal faaliyetler de sunulacak. Şu anda hocamız gözetiminde vücut geliştirme ve sağlıklı vücut çalışmaları yapılıyor. Gençlerimiz buna yoğun ilgi gösteriyor. Ayrıca halı saha ve süper lig maçları ile de başta gençlerimiz olmak üzere tüm halkımız bu hizmetlerden faydalanıyor. Bizim amacımız gençlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın zamanlarını kahve köşelerinde değil de spor yaparak değerlendirmelerini sağlamak." dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Gümüş, antrenör Mevlüt Çağlayan’la bir süre spor üzerine sohbet etti.

Sağlıklı yaşam merkezi olarak vatandaşlara jimnastik aletleriyle spor yapma imkânının sunulduğunu Çağlayan, "Spor, sağlık ve beslenme programlarının uygulandığı body- fitness ile zayıflamak, kilo almak ve formda kalmak isteyenlere yönelik hizmet veriyor. Ayrıca spor aletlerimiz kasları mükemmel derecede çalıştırarak kuvvetlendirip, geliştiriyor. Ayrıca estetik kazandırıp hareketsizliği önlüyor. Tesiste yapılan çalışmalar ile bütün spor branşlarına temel nitelikler kazandırıp vücut hakimiyeti, denge ve konsantrasyonunu arttırıyor." diye konuştu.

Haftada 3 gün hizmet verdiklerini söyleyen Çağlayan, Boğazlıyan’da ise günlük olarak hizmetlerine devam ettiklerini, amaçlarının özellikle gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve bu spor dallarını sevdirmek olduğunu kaydetti.

Sağlıklı yaşam merkezinde her yaş ve her kesime hizmet verdiklerini söyleyen Çağlayan, belde halkının gösterdiği ilgiden dolayı da ayrıca teşekkür etti. Çağlayan tesisten yararlanmak isteyenlerin Sırçalı Belediyesi’ne veya Sırçalı Spor Kompleksi'ne müracaat edebileceklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: