Şirin Ada Çocuk Akademisi’nden Yıl Sonu Balosu

Kuşadası Şirin Ada Çocuk Akademisi bir yıllık emeklerinin karşılığını Sea Light Hotel’de gerçekleştirdikleri yılsonu balosu...

Kuşadası Şirin Ada Çocuk Akademisi bir yıllık emeklerinin karşılığını Sea Light Hotel’de gerçekleştirdikleri yılsonu balosu ile sergiledi.

2 yaş grubundan 5 yaş grubuna kadar olan tüm çocukların katıldığı gösteride, öğrenciler geçen bir dönem içerisinde branş derslerinde öğrendikleri tüm hünerlerini sergilediler. Gösterilerini İngilizce yoğunlukta olarak yapmaları ise birçok veli tarafından şaşkınlıkla izlenirken çocukların bu büyük başarısı alkışlarla kutlandı. Tüm anne ve babalarının katılımının yanı sıra Şirin Ada Çocuk Akademisi yöneticileri ve öğretmenlerinin de katıldığı gece de renkli dakikalar yaşandı.

Reklam
Reklam

Açılış konuşmasını yapan Kuşadası Şirin Ada Çocuk Akademisi yöneticilerinden Duygu Yurttaş; "Başta Atatürk sevgisi olmak üzere yurt, insan ve doğa sevgisini temel alarak eğitim veriyoruz. Yeni eğitim sezonunun başlaması ile birlikte çocuklarımıza yararlı olabileceğini düşündüğümüz yepyeni branş derslerimizi de programımıza ekledik. Aynı zamanda yaz okulu için hazırladığımız tüm etkinliklerin çocuklarımız için yararına çok inanıyorum ve balomuzda bulunan tüm çocuklarımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum“ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: