Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneğinden Ak Parti Milletvekillerine Teşekkür

Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan, AK Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkanına...

Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan, AK Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkanına teşekkür etti.

Kırşehir’de Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneğinin düzenlediği kahvaltıda Kırşehir AK Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkanına sıkıntılarını anlatan engelliler gerekli desteği gördü.

Dernek yönetimi adına açıklamada bulunan Servet Avkapan, “Kırşehir Milletvekillerimiz Abdullah Çalışkan, Muzaffer Aslan ve Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeciye teşekkürü bir borç biliriz. Sorunlarımızla yakinen ilgilenerek bizleri çok mutlu ettiler. Engellinin mağdur olduğu kanun tasarısı noktasında destek ve yardımlarını esirgemeyen ve biz engellileri ayrıntıları ile anlatarak yardımcı olan vekillerimiz ve Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Milletvekillerinin girişimleri ile kanun tasarısının TBMM’inde tekrar görüşülmeye alındığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: