Sirkeci tren garında bomba paniği

Sirkeci tren garında banliyö treninin vagonlarından birine bırakılan şüpheli paket bomba paniğine yol açtı. Bomba...

Sirkeci tren garında banliyö treninin vagonlarından birine bırakılan şüpheli paket bomba paniğine yol açtı. Bomba imha uzmanlarının incelemesinin ardından şüpheli paketin boş olduğu anlaşıldı.
Trenin içinde şüpheli paketi fark eden yolcular durumu önce garda bulunan güvenlik görevlilerine bildirdi. Güvenlik görevlileri de trenin içindeki yolcuları tahliye ederek olay yerine polisleri çağırdı. Polislerin de gelmesiyle birlikte tren garında bomba alarmı verildi. Olay yerine güvenlik şeridi çekilerek bomba imha uzmanının gelmesi beklendi. Bu sırada yolcular da olup biteni endişeli bir şekilde izledi. Polisler yolcuları trene yaklaşmaması konusunda sık sık uyardı. Bomba imha uzmanı özel kıyafetini giyerek vagonun içinde bir süre inceleme yaptı. Şüpheli pakete ulaşan uzman içinin boş olduğunu anlayınca bomba paniği sona erdi.
Yolcular da bu haberle birlikte rahat bir nefes aldı. Tek ray üzerinden gerçekleşen tren seferleri normala döndürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz