Şirket Haberleri

İskenderun’da iki yıl önce kurulan ve bölgenin ilk ve tek alış veriş merkezi olma özelliğini...

İskenderun’da iki yıl önce kurulan ve bölgenin ilk ve tek alış veriş merkezi olma özelliğini taşıyan İskenderun Prime Mall 2. yaşını İskenderun halkı ile birlikte kutladı.

86 bin metrekare inşaat alanı ve 35 bin 500 metrekare kiralanabilir alanı bulunan Prime Development şirketinin ilk projesi Prime Mall İskenderun açılışından bu yana bölge halkına sunduğu aktivite ve kampanyalar ile İskenderunluların yaşamının bir parçası haline geldi.

1500 kişiye istihdam sağlayan Prime Mall İskenderun 2. yaşını Karanfil Pastanesinin hazırladığı 5 bin kişilik dev doğum günü pastasıyla kutladı. Açılışa özel çekilişsiz kurasız sürpriz hediyeler de dağıtan alışveriş merkezi renkli görüntülere sahne oldu.

Reklam
Reklam

Dev doğum günü pastasını kesen Alışveriş Merkezi Müdür Vekili Mustafa Süzen yaptığı konuşmada, ‘’Prime Mall İskenderun olarak 25 Ağustos 2010 yılından bu yana sizlerle büyüyor ve gelişiyoruz. Sizlere hizmet etmekten gurur duyuyoruz.’’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz