‘Şirketler Kültürlerinin Gücü Doğrultusunda Başarılı Ve Uzun Ömürlü Olur’

Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF)’nun "Bilgi ve Tecrübe Paylaşım" toplantısına katılan...

Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF)’nun "Bilgi ve Tecrübe Paylaşım" toplantısına katılan CMS Jant Yönetim Kurulu Başkanı Berat Ösen, işadamlarına tavsiyelerde bulundu. Türkiye’de yaşanan güncel ekonomik konulara da değinen Ösen, ESİDEF’li işadamlarına şirket yönetimi hakkında bilgi verdi.

Her geçen gün zorlaşan rekabetten avantajlı çıkmanın kurumlaşmadan geçtiğini vurgulayan Ösen, "Artık şirketlerimizi ne kadar kurumsal hale getirirsek, o kadar büyür ve oluşan fırsatları yakalarız." dedi. Şirketlerin, kültürlerinin gücü doğrultusunda başarılı ve uzun ömürlü olduğuna dikkat çeken Ösen, şunları kaydetti: "Ne kadar profesyonel olursanız olun, bulunduğunuz şirketin kültürünün doğrultusunda hareket etmezseniz başarılı olmanız mümkün değildir. Bu bağlamda kurumsallaşmanın sonu yok. Sürekli canlı tutularak eğitimle desteklenmeli ve her gün bir önceki günden daha kurumsal olmalısınız. O yüzden biz de şirket olarak buna çok önem veriyor ve çok ciddi bütçeler ayırdığımız bu kurumsallaşma stratejimizden geri adım atmıyoruz. ESİDEF’e, iş dünyasında farkındalık oluşturan faaliyetler yaptığı için tebrik ediyorum."

Reklam
Reklam

ESİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özkara ise federasyona üye işadamlarını, sektöründe öne çıkmış başarılı firma sahipleriyle buluşturarak bilgi ve tecrübelerinden istifade ettiklerini dile getirdi. Bilgi ve tecrübe paylaşımını çok önemsediklerini vurgulayan Özkara, “Dünya ölçeğinde üretim ve satış yapan işletmelerin çıktığı yolda karşılaştıkları sıkıntılar ve çözüm yolları, bizler için çok önemli birer kazanım. O yüzden bugün burada misafir ettiğimiz CMS Jant Yönetim Kurulu Başkanı Berat Ösen, çok verimli ve faydalı bilgiler aktardı. Türk müteşebbisleri olarak edinilen tecrübeyi tekrar yaşamamak için bu biraraya gelişleri arttırmamız gerektiğini düşünüyorum.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: