Şırnak Barosu'nda Ruhsat Töreni

Şırnak Baro Başkanlığı'nda stajını tamamlayan Avukat Ruken Tayşun’nun ruhsatı düzenlenen törenle verilirken, Şırnak Barosu'nun avukat...

Şırnak Baro Başkanlığı'nda stajını tamamlayan Avukat Ruken Tayşun’nun ruhsatı düzenlenen törenle verilirken, Şırnak Barosu'nun avukat sayısı 101'e çıktı.

Silopi Grand Otel'de düzenlenen törene Silopi Belediye Başkan Yardımcısı Selahattın Atız, Şırnak Baro Başkanı Avukat Nuşirevan Elçi, Baro avukatları ve ruhsat alan avukatın ailesi katıldı. Törende konuşan Baro Başkanı Nuşirevan Elçi, “Değerli meslektaşımız staj görevini başarıyla tamamlayıp ruhsat almaya hak kazandığından dolayı burada toplanmış bulunmaktayız. Huzurlarınızda ruhsatını takdim edeceğiz ve mesleğine ilk adımı atmış olacak. Şırnak Barosu olarak genç arkadaşımızın aramıza katılması ile baromuza büyük faydaları olacağını düşünüyoruz. Bölgemizin sorunlarının çözümünde de büyük katkı sunacağını umuyoruz. Genç kardeşime sağlıklı, onurlu ve güzel bir meslek yaşamı diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Meslek yemininin ardından Baro Başkanı Elçi, Avukat Ruken Tayşun’un ruhsatını takdim etti. Şırnak Barosu’na katılmaktan ve avukatlık ruhsatını almaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Tayşun, “Öncelikle bu özel günümüzde bizimle birlikte olan Baro Başkanı Avukat Nuşirevan Elçi'ye ve sayın meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen ve bizleri bu özel günümüzde yalnız bırakmayan ailelerimize, akraba ve dostlarımıza şükranlarımızı sunuyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: