Şırnak Belediye Başkan Yardımcısı İke: "Çöken Yolu Tekrar Hizmete Sunmak Içinne Gerekiyorsa Yapacağız"

ŞIRNAK (A.A) - Şırnak Belediye Başkan Yardımcısı Hamit İke, Cizre Caddesi'nin daha önce çöken kısmını eski haline getirmek için ne

ŞIRNAK (A.A) - Şırnak Belediye Başkan Yardımcısı Hamit İke, Cizre Caddesi'nin daha önce çöken kısmını eski haline getirmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

İke, yaptığı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nce ortaklaşa yürütecekleri çalışma sonunda yolun en kısa zamanda hizmete gireceğini belirtti.

Vatandaşların hasarlı yol nedeniyle uzun süre sıkıntı çektiğini ifade eden İke, "Bu sorunu en kısa zamanda çözmek için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile birlikte koordineli bir şekilde çalışarak yolu tekrardan hizmete sunmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu çalışmaları tamamladıktan sonra Dicle Mahallesi'ndeki Maliye Lojmanları yanından başlayarak Şehr-i Nuh Mahallesi'ne kadar olan yolda da gerekli çalışmalara başlayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Cafer Balık / İbrahim Yakut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: