Şırnak Belediyesi İlaçlama Çalışması Başlattı

Şırnak Belediyesi bahar mevsimiyle birlikte tatarcık, karasinek, hamam böceği, bit, pire, kene, larva ve haşerelere...

Şırnak Belediyesi bahar mevsimiyle birlikte tatarcık, karasinek, hamam böceği, bit, pire, kene, larva ve haşerelere karşı kentin birçok noktasında ilaçlama çalışması başlattı.

Şırnak Belediye Başkan Vekili İsmet Koluman, ilaçlama çalışmasına ilişkin olarak şöyle konuştu:

"İlaçlama ekibi, kentin birçok mahalle ve sokağında tatarcık, karasinek, hamam böceği, bit, pire, kene, larva ve haşerelere karşı çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Özellikle İlkbahar ve yaz aylarında ortaya çıkan bu tür sinekler, insan sağlığını önemli ölçüde tehdit ediyor. İlaçlama ekibimiz, bu sorunu gidermek için çöp noktaları kanalizasyonlar, oseptikler, bağ ve bahçeler, cadde ve sokaklar ile kent merkezinde bulunan hayvan ahırlarını sırt pulvanzatörü ve spreyleme makinesi ile her gün düzenli bir şekilde ilaçlayacak. Amacımız ilaçlama çalışması ile birlikte insan sağlığını tehdit eden ve mikrop taşıyan her türlü zararlı sineklere karşı mücadele ederek, vatandaşların daha sağlıklı bir çevrede yaşamlarına imkan sağlayabilmektir."

Reklam
Reklam

Şırnak Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, ilaçlama çalışmasının bahar ve yaz ayları boyunca devam edeceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: