Şırnak Emniyet Müdürlüğü Olayların Çıktığı Bölgede Aşure Dağıttı

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri sürekli olayların çıktığı Ömer Kabak Meydanı’nda...

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri sürekli olayların çıktığı Ömer Kabak Meydanı’nda müzik eşliğinde öğrencilere, vatandaşlara ve çevredeki esnafa aşure dağıttı.

Aşure dağıtımına Şırnak Emniyet Müdürü Avni Usta ve polis ekipleri katıldı. Emniyet Müdürü Usta, ilkokul öğrencilerine aşure dağıttıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Dağıtımın ardından vatandaşlarla tokalaşan Avni Usta çevre esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Çevredeki esnaftan Serdar Zeyrek meydandaki olaylardan dolayı rahatsızlık duyduğunu ayrıca yer bulursa, Ömer Kabak Meydanı’ndan başka yere gideceğini söyledi. Esnaf Osman Benek ise bölgede olaylar yüzünden işlerinin kötü gittiğini dile getirerek; "Bölgede son zamanlarda çok olay yaşanıyor. Bu olaylarda en çok zarar gören bizleriz. Camlarımız kırılıyor ve çok aşırı biber gazı kullanılıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürü Avni Usta’nın kendileriyle sohbet etmesinden dolayı mutlu olduklarını belirten çevre esnafı bu tür etkinliklerin her zaman yapılmasını istediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: