Şırnak Emniyet Müdürlüğü'nden Kaçakçılık Operasyonu

Şırnak Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 166 parça tarihi eser ve çok sayıda malzeme...

Şırnak Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 166 parça tarihi eser ve çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada yakalanan malzemeye el konulduğu ve olay ile ilgili 14 kişi hakkında adli işlem başlatıldığı belirtildi. Açıklamada, "Şırnak Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Cizre ve Silopi ilçelerinde kaçakçılığın önlenmesine yönelik yaptıkları çalışmalarda 70 bin 49 paket gümrük kaçağı sigara ve bin 100 adet puro, 166 parça tarihi eser, 73 adet lüks marka gümrük kaçağı cep telefonu, 493 litre gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirildi. Operasayonlarda 6 araca el konulmuş ve 14 şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır" denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: