Şırnak emniyetinden Samsunlulara teşekkür

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nden “Bir kitap da bizden” kampanyası...

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nden “Bir kitap da bizden” kampanyası kapsamında gönderilen kitaplar Şırnak Emniyet Müdürlüğü'ne ulaştı.
Şırnaklı öğrenciler için Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün Şırnaklı öğrenciler için düzenlediği “Bir kitap da bizden” kampanyası ile gönderilen 4 bin 325 adet okuma ve test kitapları koliler şeklinde Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü kütüphanesine yerleştirildi.
Şırnak İl Emniyet Müdürü Avni Usta, gönderilen kitaplarla ilgili Samsun Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına ve Samsun halkına teşekkürlerini ifade ederek şöyle konuştu: “Ülkenin batısındaki insanların doğudaki insanların derdini çekerek ve burdaki ihtiyacı olan insanlara eğitim noktasında katkıda bulunması çok sevindirici bir hadisedir. Şırnak’ın şu anda en öncelikli ihtiyacı eğitimdir. Samsun İl Emniyeti'nin de bu noktada başlatmış olduğu ve Samsunluların gayretiyle toplanan bu kitap toplama kampanyası umarız ki diğer illerimize de örnek olur ve bu tür çalışmalar devam eder. Biz de bu emeğe hürmeten en azami şekilde çalışarak bölgemiz için en önemli konu olan eğitim için zemin oluşturmaya çalışacağız. Burdan Samsunlulara ve Samsun İl Emniyeti'ne şükranlarımı sunuyorum. Bizi ziyarete gelen Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin de çok gayretli ve hevesli olduğunu gördük. İnşallah eğitim konusundaki eksikliğimizi elbirliğiyle gidereceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz