Şırnak Otogarı Çevresi Ağaçlandırıldı

Şırnak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin çevresinde ağaçlandırma çalışması başlattı.

Şırnak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin çevresinde ağaçlandırma çalışması başlattı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Şehirlerarası Otobüs Terminali çevresine çam fıstığı, Amerika dış budağı, çiçekli ve top akasya, ıhlamur ve zakkum olmak üzere çok sayıda fidan dikildi. Fidan dikimine Şırnak Belediye Başkan Vekili Süleyman Ürgen, Belediye Başkan Yardımcısı A. Hamit İke, Belediye Meclis üyesi Temer İdin, Park ve Bahçe İşleri Sorumlusu Mehmet Aksın ile belediye personeli katıldı. Belediye Başkan Vekili Ürgen, "Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte kentin değişik noktalarında ağaçlandırma çalışmalarına başladık. Yeşil alanların günlük yaşantımızda çok önemli bir yeri vardır. Bu nedenle bu tür çalışmalar bizim öncelik verdiğimiz çalışmalar arasında yer alıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Şırnak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise, otogarın çevresinde dikilen ağaçların çimlendirme ve bakım çalışmasının da en kısa zamanda bitirileceği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: