Şırnak Üniversitesi Güz Turnuvası Sona Erdi

ŞIRNAK (A.A) - Şırnak Üniversitesi güz turnuvası sona erdi.

ŞIRNAK (A.A) - Şırnak Üniversitesi güz turnuvası sona erdi.

Şırnak Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nca organize edilen "Öğrenciler Arası Masa Tenisi ve Voleybol Güz Turnuvası" final maçlarıyla tamamlandı.

Voleybolda, İlahiyat Fakültesi takımı birinci olurken, Silopi MYO ikinci, masa tenisinde, İlahiyat Fakültesi'nden Davut Keskin birinci, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden Necat Turan ikinci, Mühendislik Fakültesi'nden Delil Oruç üçüncü oldu.

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Demirbaş, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. İbrahim Baz, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Adem Ahıskalı'nın da izlediği müsabakalar sonunda turnuvanın birincilerine kupa ve madalyaları verildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Cafer Balık / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: