Şırnak Valiliği'nden şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği

Şırnak Valiliği, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi. Her yıl Ramazan ayında verilen iftar...

Şırnak Valiliği, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi. Her yıl Ramazan ayında verilen iftar daveti bu yıl 23.Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda düzenlendi. İftar yemeğine, Şırnak Valisi Vahdettin Özkan ve Eşi Dr.Ruhan Özkan, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Yıldırım Güvenç, 23.Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tuğgeneral İlhan Bölük, Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Zeki Vatan, Ağır Ceza Reisi Arif Gümüşsoy, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Şırnak Üniversitesi Rektör Vekili Nebahat Sarı, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ve çok sayıda Şırnaklı şehit ve gazi ailesi katıldı.
Vali Özkan ve Tümgeneral Güvenç, tek tek masaları gezerek şehit ve gazi aileleriyle sohbet etti. İftar ikramının yapılmasının ardından, her masada bulunan kamu kurum ve kuruluş yetkilileri davete katılanların sorunlarını yakından dinleyerek masalarda bulunan formlara ailelerin sorun ve taleplerini yazmaları sağlandı. Yemek sonrasında aileler adına Şırnak Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Güngör, yaptığı konuşmada düzenlenen iftar programı dolayısı ile Şırnak Valisi Vahdettin Özkan ve yetkililere teşekkür etti.
Vali Özkan ise, yaptığı konuşmada, "Bu güzel vatanda huzur ve güven içinde yaşamamızı sağlayan şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz, bu anlamlı günde hep beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bizler vatanımız için hayatlarını vermiş ve mücadele edip gazi olan evlatlarımıza çok şey borçluyuz. Buradaki buluşma bir iftar yemeğinin ötesinde, sizlerin sorunlarını ve taleplerini yakından dinleyebilmek, gerekli çalışmaları arkadaşlarımızla en hızlı şekilde yapabilmek için ve bir arada bulunabilmemiz açısından da büyük önem taşımaktadır." diye konuştu.
Vali Özkan ve Tümgeneral Güvenç, iftara katılan davetlileri uğurlayarak program alanından ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz