Şırnak Valisi, Cudi Dağı Eteklerinde Halı Saha Açılışı Yaptı

Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ Cudi Dağı eteklerinde bulunan Çalışkan Beldesi'nde Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü tarafından yaptırılan sentetik halı sahanın açılışına Şırnak

Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ Cudi Dağı eteklerinde bulunan Çalışkan Beldesi'nde Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü tarafından yaptırılan sentetik halı sahanın açılışına Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Şırnak Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Silopi Kaymakamı Ali Arıkan, 172'inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci, Çalışkan Belde Başkanı Nadir Tosun ile davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Trakya yöresine ait halk oyunları sergilendi.
Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Şırnak'a her alanda değişik hizmetler yapıldığını belirterek, "Yapılıyor ve Bundan sonrada yapılacak. İnşallah bu sene sezonun açılması ile yönelik hem ilde, hem ilçede, hem de köylerimizde hizmetler hızlanacak inşallah. Hepsini en kısa zamanda bitirmek için çalışacağız. Biz sizlere hizmet etmek için buradayız. Devletimiz, hükümetimiz size hizmet etmemiz için bizleri buraya gönderdi. O bakımdan sizin mutluluğunuz, sizin refahınız, sizin sağlığınız, sizin geleceğiniz bizim için çok önemlidir. Bizlerde sizlere hizmet etmekten, sizleri mutlu huzurlu görmekten büyük kıvanç duyuyoruz. Sizler mutlu olursanız bizlerde mutlu oluyoruz." dedi.
Her şeyin başında sağlık geldiğini belirten Vali Su, "Sağlığın yoksa hiç bir şeyin yok demektir. Sağlıklı kalmak sağlıklı olmak içinde spor yapmak gereklidir. Çocuklarımızın, nesillerimizin sağlıklı yetişmesi için boş zamanlarını zararlı alışkanlıklarla zararlı meşgalelerle değil, kendilerine faydalı bir şekilde geçirmeleri için bu güzel tesisi buraya yapmış olduk. Hem çocuklarımız buradan faydalanacak hem de istiyorlarsa vatandaşlarımızda istifade edebilir" dedi.
Açılışını yaptıktan sonra sahayı inceleyen Vali Su ile beraberindekiler, kaleye penaltı atışları yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: