Şırnaklı Öğrencilere "bordo-mavi" Hediyeler

Trabzonspor Kulübü, Şırnak'ta eğitim gören bir köy okulundaki öğrencilere, içerisinde giyim ürünlerinden oluşan hediye paketleri gönderdi.

Trabzonspor Kulübü, Şırnak'ta eğitim gören bir köy okulundaki öğrencilere, içerisinde giyim ürünlerinden oluşan hediye paketleri gönderdi. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, kulübün lisanslı ürünler markası olan TS Club tarafından Şırnak’ta bulunan bir ilkokula malzeme yardımı gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada, kulübün sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiği ifade edilerek, "Şırnak’ta bulunan 265 mevcutlu bir köy ilkokuluna her öğrenciye dağıtılacak şekilde TS Club ürünlerinden oluşan hediye paketleri gönderildi. Aldıkları hediyeler nedeniyle büyük mutluluk yaşayan öğrenciler, ürünleri giyerek fotoğraf çektirdi" ifadesine yer verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: