Şırnak'ta 1 terörist öldürüldü

Şırnak'ta güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 1 terörist silahıyla birlikte ölü ele geçirildi.

Şırnak'ta güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada 1 terörist silahıyla birlikte ölü ele geçirildi.

PKK terör örgütü Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da eylemlerini arttırırken, bugün Gabar Dağı'nda operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, bir grup teröristle karşılaştı. Güvenlik güçlerinin teslim ol çağrılarına teröristler ateşle karşılık verince çatışma çıktı. Çatışmada bir terörirst ölü olarak ele geçirildi. Öldürülen teröristin Şırnak’ın Uludere ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Arazi şartlarından da faydalanarak kaçan diğer teröristleri etkisiz hale getirmek için bölgede havadan ve karadan operasyonların sürdürüldüğü belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: