Şırnak’ta 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Şırnak Cudi Dağı’nda yapılan operasyon kapsamında 5 terörist etkisiz hale getirildi. Şırnak’ta valilik ve...

Şırnak Cudi Dağı’nda yapılan operasyon kapsamında 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Şırnak’ta valilik ve emniyet binasına yapılan saldırıdan sonra bölücü terör örgütüne yönelik Cudi Dağı’nda aynı gece operasyon düzenlemişti. Cudi Dağı’nda başlatılan geniş çaplı operasyonda 5 terörist ölü olarak ele geçirildi. Cudi Dağı’nda 4 bin askerin katıldığı operasyon alanları genişletilerek çalışmalara devam ediliyor.

Konuyla ilgili Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Şırnaklı vatandaşlarımızı kendilerine kalkan yaparak ilimiz merkez ve ilçelerinde çeşitleri terörist saldırıları gerçekleştiren Cudi Dağı bölgesinde bulunan terör örgütü mensuplarına yönelik 4 Kasım 2012 tarihinde icra edilen operasyon sonucunda 5 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Operasyonlar, halkın desteği ile birlikte kararlılıkla devam etmektedir.” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: