Şırnak'ta Askerleri Taşıyan Aracın Devrilmesi

Şırnak'ın Uludere ilçesinde askerleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Aziz Orman'ın, Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Yelek

Şırnak'ın Uludere ilçesinde askerleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Aziz Orman'ın, Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Yelek beldesindeki baba ocağında yas var.

Şehidin haberini ailesine, Kırşehir İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Binbaşı Şahin Keskinkılıç ile Kaman İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İzzet Şeref verdi. Şehidin babası Hacı ve annesi Dönüş Orman'ın bu sırada tarlada çalıştığı ve yakınları tarafından çağrıldığı öğrenildi.

Haberin duyulması üzerine şehit Orman'ın akrabaları ve yakınları evi Türk bayrakları ile donattı.

Reklam
Reklam

Baba Hacı Orman, yaptığı açıklamada, oğlunun Ramazan Bayramı'nın birinci günü kendisini arayarak bayramlaştığını söyledi.

Oğlunun telefonda, "Sıra bana geldi baba, sıramı bekliyorum" dediğini ifade eden baba Orman, terörün uzantılarının Mecliste olduğunu, hükümetin buna çözüm bulunması gerektiğini söyledi.

Evli olan ve Çorum'da yaşayan şehidin eşi ve çocuğunun da, haberi aldıktan sonra Kırşehir'e gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Muhabir: Abdullah Yıldız / Yücel Velioğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: