Şırnak’ta Elinde Bir Cisim Patlayan 11 Yaşındaki Çoban Öldü

Şırnak’ta hayvan otlatan Ramazan Yıldız (11) adında küçük bir çoban arazide bulduğu bir cismin patlaması...

Şırnak’ta hayvan otlatan Ramazan Yıldız (11) adında küçük bir çoban arazide bulduğu bir cismin patlaması sonucu hayatını kaybetti.

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesine bağlı Akdizgin köyü yakınlarında meydana gelen patlamada Ramazan Yıldız adında küçük bir çoban hayatını kaybetti. Köy dışına hayvanlarını otlatmaya götüren Ramazan Yıldız, arazide henüz belli olmayan bir cisim buldu. Bir süre cisimle oynayan Ramazan Yıldız’ın elinde cismin patlaması sonucu ağır yaralandı. Patlama sesinden dolayı bölgeye koşan köylüler yerde kanlar içinde yatan küçük çobanı gördü. Köylüler kendi imkanlarıyla Ramazan Yıldız’ı Cizre Devlet Hastanesi’ne getirdi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Ramazan Yıldız kurtarılamadı.

Reklam
Reklam

Olay bölgesinde incelemeler yapılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: