Şırnak’ta Halı Sahanın İstinat Duvarı Çöktü: 1 Ölü, 2 Yaralı

Şırnak'ta heyelan nedeniyle halı sahanın istinat duvarının çökmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. derken 2...

Şırnak'ta heyelan nedeniyle halı sahanın istinat duvarının çökmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. derken 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Şırnak Atatürk Mahallesi'nde bulunan halı sahanın istinat duvarı, toprak kayması nedeniyle çöktü. Göçük altında kalan Metin Külter hayatını kaybederken, Nizamettin Külter ve Ferhat Üstün yaralandı. Ağır yaralanan Ferhat Üstün Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha 5 kişinin göçük altında kaldığı iddiaları üzerine arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Reklam
Reklam

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, Şırnak Belediye Başkan Vekili Faik Saltan da olay yerinde incelemelerde bulundu. Vali Özkan, "Şu anda enkazın altında 5 veya 6 kişinin olduğu ifade ediliyor. 3 kişi göçük altından çıkarıldı. Maalesef bir kişi vefat etti. 2 kişi sağ olarak çıkarıldı. Ayrıca 5 kişinin enkazın altında olduğu söyleniyor. Yaralıların durumunun iyi olduğu ifade ediliyor. Şu anda bizim arkadaşlar çalışıyor" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: