Şırnak'ta Halı Sahanın İstinat Duvarı Çöktü, Ölü Sayısı 3'e Yükseldi, 2 Kişi Yaralı

Şırnak'ta heyelan sebebiyle halı sahanın istinat duvarının çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi...

Şırnak'ta heyelan sebebiyle halı sahanın istinat duvarının çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Şırnak Ömerköy Mahallesinde bulunan halı sahanın istinat duvarı, toprak kayması sebebiyle çöktü. Kurtarma ekipleri, toprak altından 3 kişiyi sağ çıkarırken, hastaneye kaldırılanlardan biri hastanede hayatını kaybetti. Buna göre, olayda 3 kişi öldü, 2 kişinin ise hastanede tedavileri devam ediyor. Olayda, Nizamettin Külter, Ferhat Üstün sağ kurtarılırken, Metin Külter ve isimleri henüz belirlenemeyen 2 kişi hayatını kaybetti. Toprak altında 3 veya 4 kişinin daha olabileceği ihtimali üzerine, vatandaşlar ile kurtarma ekipleri arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: