Şırnak’ta kazılar sona erdi

Şırnak’ın Silopi ilçesinde başlatılan kazı çalışmaları sona erdi, kazılarda bulunan kemikler adli tıpa gönderilecek.Diyarbakır Özel...

Şırnak’ın Silopi ilçesinde başlatılan kazı çalışmaları sona erdi, kazılarda bulunan kemikler adli tıpa gönderilecek.

Diyarbakır Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı Vekilliği'nce yürütülen soruşturma kapsamında, bir tanığın beyanları üzerine Silopi Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Görümlü Taburu'nda dün kazı çalışması başlatılmıştı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Avukat Tahir Elçi, "1993 yılında Görümlü Jandarma Taburu'nda askerliğini yapan bir tanığın ifadesi doğrultusunda iki cumhuriyet savcısının iştiraki ile yapılan yer gösterme işleminde, belirlenen yerde gün boyunca kazma işlemi yapıldı. Dünden beri başlatılan kazılar akşam üzeri sona erdi.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bugünkü kazılarda, hiç bir bulguya rastlanmadığını belirten Avukat Elçi, dün bulunan kemiklerin adli tıpa gönderileceğini ve bunun sonuçlarını bekleyeceklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz