Şırnak’ta 'öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası' Sona Erdi

Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen '24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol...

Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen '24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası' sona erdi.

Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor salonunda gerçekleşen final müsabakasına İl Müdür Selahattin Yürenç de katıldı. Yürenç, bu ve benzeri etkinliklerin artacağını söyledi. Spor salonunun her daim öğretmenlere açık olduğunu belirten Yürenç, dereceye giren takımları kutladı.

Turnuvada Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmenleri 1. olurken, Rekabet İlköğretim Okulu öğretmenleri 2., Şırnak Kız Meslek Lisesi öğretmenleri ise 3. oldu. 4. olan Orhan Uysal İlköğretim Okulu öğretmenlerine centilmenlik kupası verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: