Şırnak'ta şantiye basan teröristler 1 işçiyi kaçırdı

Bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler, Şırnak -Siirt karayolu üzerinde bulunan özel bir şirkete ait bir...

Bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler, Şırnak -Siirt karayolu üzerinde bulunan özel bir şirkete ait bir şantiyeyi bastı. Kum ocağına ait bir iş makinesini ateşe veren bir grup PKK’lı terörist, burada çalışan bir işçiyi de kaçırdı.
Şırnak- Siirt yolu üzerinde bulunan özel bir şirkete ait kum ocağına terör örgütü mensupları tarafından dün gece baskın yapıldı. Teröristler şantiyeye ait bir iş makinesini ateşe vererek, şantiyede çalışan bir işçiyi de yanlarına alarak kaçtı. Olayın güvenlik güçlerine haber verilmesinden sonra bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Kaçırılan işçinin kurtarılması için operasyon başlatan güvenlik güçleri, Gabar Dağı'ndaki operasyonlara ağırlık verdi.
Öte yandan, terör örgütü PKK’ya karşı başlatılan operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz