Şırnak'ta Sosyal Güvenlik Haftası

ŞIRNAK (A.A) - Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Şırnak'ta etkinlik düzenlenecek.

ŞIRNAK (A.A) - Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Şırnak'ta etkinlik düzenlenecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Fikret Dağ, yaptığı açıklamada, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle okullarda ve askeri birliklerde konferanslar düzenleyeceklerini söyledi.

Hedeflerinin sosyal güvenlik bilincini oluşturmak olduğunu ifade eden Dağ, şunları kaydetti:

"Hafta dolaysıyla bazı tanıtım faaliyetleri gerçekleştireceğiz. Haftayı etkin bir şekilde değerlendirip, sosyal güvenlik bilincini artırmak en büyük hedefimiz. Asıl amacımız okullarda düzenleyeceğimiz konferanslarda çocuk kitapları ve CD'lerle gençleri bilgilendirmek. Ayrıca konferanslarımızın bir bölümü askeri birliklere yönelik olacak. Kurumumuz personellerine yönelik bir futbol turnuvası düzenleyeceğiz. Cumhuriyet Meydanında bilgilendirme standı açarak, vatandaşlara broşür dağıtacağız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Şaban Yılmaz / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: