Şırnak'ta Terör Saldırısı

ŞIRNAK (A.A) - Şırnak kent merkezindeki polis noktalarına PKK'lı teröristlerce roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırılarda 1 polis şehit

ŞIRNAK (A.A) - Şırnak kent merkezindeki polis noktalarına PKK'lı teröristlerce roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırılarda 1 polis şehit oldu, 2 polis memuru yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, terör örgütü PKK mensuplarınca Şırnak Valiliği, Emniyet Müdürlüğü ve polis lojmanları önündeki polis noktalarına yönelik olarak roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerince karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı.

Saldırıda ilk belirlemelere göre, 3 polis memuru yaralandı. İsmi öğrenilemeyen yaralı polis memurlarından biri kaldırıldığı Şırnak Devlet Hastanesi'nde şehit oldu.

Reklam
Reklam

Başlatılan geniş çaplı operasyon sürüyor.

Muhabir: Cafer Balık-İbrahim Yakut-Nail Kadırhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: