Şırnak'ta Yetenek Sınavı

ŞIRNAK (A.A) - Şırnak Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'ne giriş için yetenek sınavı yapıldı.

ŞIRNAK (A.A) - Şırnak Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'ne giriş için yetenek sınavı yapıldı.

Şehir Stadı ve Spor Salonu'nda yapılan yetenek sınavında 65 öğrenci yer aldı. Elemelere katılan bütün öğrencilere başarılar dileyen Şırnak Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Mesut Uğur, spor bölümüne ilginin yoğun, fakat resim ve müzik bölümüne az olduğunu söyledi.

Elemeleri şartlara uygun hakkaniyetli bir şekilde yaptıklarını vurgulayan Uğur, "Daha sonra resim bölümlerine öğrenci seçimlerini yapacağız. Spor bölümüne bütün adaylarımız koşularını gerçekleştirdi. Beceri koordinasyon parkurunda ise tüm öğrencilerimiz yarışacaklar. En kısa sürede toplamda en iyi performans gösteren adaylarımızdan 20 erkek öğrenci ve 10 kız öğrencimizi seçeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Sınava katılan Ömer Furkan Yavuz, beden eğitimi öğretmeni olmak istediğini, kazanmayı umut ettiğini kaydetti.

Spor bölümüne girmek için günlerdir çalıştığını ifade eden Mesut Özcan, "Spor Lisesi'ne girebilmek için çok çalıştım ve kazanmak istiyorum" diye konuştu.

Muhabir: Cafer Balık / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: