Şırnak'ta "Yılın Doktoru" Nemutlu Seçildi

ŞIRNAK (A.A) - Şırnak'ta "Yılın Doktoru" Beytüşşebap Aile Hekimi Mehmet Nemutlu seçildi.

ŞIRNAK (A.A) - Şırnak'ta "Yılın Doktoru" Beytüşşebap Aile Hekimi Mehmet Nemutlu seçildi.

Şırnak Sağlık Müdürlüğü'nde düzenlenen törende İl Sağlık Müdürü Ahmet Barış, yaptığı konuşmada yılın doktoru seçilen Mehmet Nemutlu'nun bölgemizin en zor şartlarına sahip Beytüşşebap ilçesinde görev süresinin bitmesine rağmen yaklaşık 3 yıldır gönülü olarak hizmetlerini sürdürdüğünü belirterek, "Oradaki halkın güvenini kazanmış bir kardeşimiz, bu yıl yılın doktoru olarak seçilmesinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Burada zor şartlar altında çalışan tüm doktorlarımızı sağlık çalışanlarımızı da kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Halk Sağlığı Müdürü Muhsin Hayam Elçi ise yılın doktoru seçilen hekimin İl Halk Sağlığı bünyesinde görev yaptığı için mutlu olduğunu dile getirerek, "Gerçekten hekim arkadaşımız zor şartlarda gönüllü olarak kaldığı için onu düşündük. Bakanlık da bu yönde karar verdiği için çok mutluyuz. Mehmet beyi daha nice yılar yanımızda görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Nemutlu ise zor şartlara rağmen sabır, hoşgörü ve azimle görevini yerine getirdiğini ifade ederek, "Bunu sonucunda da ödülle layık gördüler. Sağ olsunlar herkese teşekkür ediyorum. Ankara'da ödülü Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'ndan aldım ardından Sayın Cumhurbaşkanımız yılın doktoru seçilen doktorları ağırladılar" diye konuştu.

Muhabir: Cafer Balık / Özgür Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: