Şırnak’ta yoğun kar yağışından dolayı köy yolları kapandı

Şırnak merkez ve ilçelerinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Dün akşamdan beri yağan kar yağışı...

Şırnak merkez ve ilçelerinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Dün akşamdan beri yağan kar yağışı 60 köy yolunu ulaşıma kapattı.

Şırnak merkez ve Uludere, Beytüşşebap, Güçlükonak ilçelerinde dün akşamdan beri kar yağışı devam ederken bu sabah Cizre, İdil ve Silopi ilçelerinde de etkisini göstermeye başladı. Cizre ve Silopi’de zaman zaman yağmur ve dolu ile karışık yağan kar yağışı çocukları sevindirdi. Aralıklarla etkisini gösteren kar yağışı en çok sürücüleri zor durumda bıraktı.

Kar sebebiyle bazı yerlerde elektrik tellerinin koptuğu öğrenildi. DEDAŞ ekibi arızalı bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor. Şırnak’ta birçok esnaf dükkan önlerini temizlerken, vatandaşlar da damlarda biriken karı temizliyor. Ulaşıma kapanan köy yollarını açmak için özel idare ve karayolları ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz