Şırnak'taki Silahlı Saldırı

ŞIRNAK (A.A) - Silahlı saldırıda hayatını kaybeden kardeşi Ramazan Dindar'ın cenaze törenine katılamayan AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Dindar, ilçeye

ŞIRNAK (A.A) - Silahlı saldırıda hayatını kaybeden kardeşi Ramazan Dindar'ın cenaze törenine katılamayan AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Dindar, ilçeye gelir gelmez kardeşinin mezarını ziyaret etti.

Yurt dışında bulunduğu için silahlı saldırıda ölen kardeşi AK Parti Şırnak İl Başkan Yardımcısı Ramazan Dindar'ın cenaze törenine katılamayan Milletvekili Mehmet Emin Dindar, geldiği İstanbul'dan uçakla Mardin'e buradan da helikopterle Cizre ilçesine geçti. İlk olarak Cizre Asri Mezarlığı'nda toprağa verilen kardeşinin mezarını ziyaret eden Dindar, gözyaşlarını tutamadı. Ayakta güçlüke durabilen Milletvekili Dindar'ı Şırnak Valisi Vahdettin Özkan teselli etmeye çalıştı.

Reklam
Reklam

Bir süre mezar başında dua eden Dindar, daha sonra beraberindekilerle taziye evine geçti. Burada kendisini karşılayan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'e sarılan Milletvekili Dindar, daha sonra gelenlerin başsağlığı dileklerini kabul etti.

Muhabir: Abidin Yel/Özgür Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: