Sırp Turist Otel Odasında Ölü Bulundu

Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesinde tatil yapan 63 yaşındaki Sırbistan uyruklu bir turist, konakladığı otelde...

Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesinde tatil yapan 63 yaşındaki Sırbistan uyruklu bir turist, konakladığı otelde ölü bulundu.

Olay, Mahmutlar beldesinde bir otelde meydana geldi. Branko İlic (63), sabah saatlerinde otel odasında rahatsızlandı. Durumu farkeden otel yetkilileri tarafından 112 acil servis ekipleri çağırıldı. Otel odasında müdahalesi yapılan İliç'in hastaneye kaldırılmayı kabul etmemesi üzerine sağlık ekipleri otelden ayrıldı. Öğle saatlerinde odasında bir kez daha rahatsızlanan Branko İliç, otel çalışanları tarafından bir süre sonra odasında ölü bulundu. Durumun jandarmaya bildirilmesinin ardından yapılan ilk incelemede astım hastası olan İliç'in astım krizine bağlı olarak kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Reklam
Reklam

Branko İliç'in cesedi savcılık talimatıyla otopsi yapılmak üzere Alanya Belediyesi Mezarlığı morguna kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: