Sırrı Paşa Konağı'na Uygulama Ödülü

Büyükşehir’in restorasyonunu tamamladığı Sırrı Paşa Konağı’na en iyi uygulama ödülü verilecek, ödülü Başkan Karaosmanoğlu alacak.Kocaeli...

Büyükşehir’in restorasyonunu tamamladığı Sırrı Paşa Konağı’na en iyi uygulama ödülü verilecek, ödülü Başkan Karaosmanoğlu alacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tarihi Kentler Birliği ve ÇEKÜL Vakfı tarafından Türkiye’de ilk defa düzenlenen, “Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı” na katılacak. Başkan Karaosmanoğlu, Antalya’daki fuarda Sırrı Paşa Konağı’nın restorasyonu nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne verilen, ‘’Tarihi Kentler Birliği Uygulama Ödülü‘’nü alacak.

Reklam
Reklam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin restorasyonunu gerçekleştirdiği İzmit Hacı Hasan Mahallesindeki Sırrı Paşa Konağı, halen 372 belediyenin üyesi bulunduğu Tarihi Kentler Birliği’nin “Uygulama Ödülü”nü almaya hak kazandı. Ödül, 19 Ekim Cuma günü Antalya Yapex Fuar Merkezi’nde düzenlenecek törenle Başkan Karaosmanoğlu’na takdim edilecek. Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 18-21 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı’nda, Kocaeli genelinde yapmış olduğu restorasyon çalışmaları ve kültürel mirası koruma çalışmaları hakkında bir stant açarak, yurt içi ve yurt dışından gelen konuklara bilgi verip, tanıtım yapacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz