Şirvan Salon Futbol Takımı, Vali Aydın’ı Ziyaret Etti

Siirt'in Şirvan İlçe Kaymakamlığı tarafından yürütülen “Şirvan Spor Okulları Projesi” kapsamında 2012-2013 eğitim öğretim yılı...

Siirt'in Şirvan İlçe Kaymakamlığı tarafından yürütülen “Şirvan Spor Okulları Projesi” kapsamında 2012-2013 eğitim öğretim yılı başında oluşturulan salon futbolu takımı, Şirvan Kaymakamı Zafer Öz ile birlikte, Vali Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Siirt'te düzenlenen okullar arası salon futbolu müsabakalarında, Siirt il birincisi seçilen Şirvan salon futbol takımı, 25-28 Şubat 2013 tarihlerinde Diyarbakır'da yapılan bölge şampiyonasında 9 il arasında bölge şampiyonu olarak Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni ve Siirt'i Ankara'da yapılacak Türkiye şampiyonasında temsil edecek. Takımla ilgili bilgi veren Şirvan Kaymakamı Zafer Öz, "İlçemizde sene başında oluşturduğumuz ekiple Spor Okulları Projemizi hayata geçirdik. Sporun bir çok dalında ilçemizde lisanslı sporcular yetiştirmeyi hedefledik. Bugün bu sporcuları, Türkiye şampiyonasına göndermek bizim için çok büyük gurur kaynağıdır. Bizlere bu desteği sağlayan sayın Valimize, Şirvan halkı adına teşekkür ederim" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Aydın ise, "Şirvan ilçemizdeki bu gençlerin başarısı bizleri gururlandırıyor. Gençlerimize imkanlar verildiğinde çok büyük başarılara imza atıyorlar. Başta İlçe Kaymakamımızı yöneticileri ve sporcularımızı kutluyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Şirvan Salon Futbol takımımızın Ankara ilinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasında, Siirt'i ve bölgeyi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını belirten Vali Aydın, sporculara valilik olarak her türlü desteğin verileceğini belirtti.

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette takım yöneticileri ve sporcularla bir süre sohbet eden Vali Aydın, öğrencilere kitap hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz