Şirvan’da Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

Şirvan’da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, öğrenciler arası kitap okuma yarışması düzenlendi.Şirvan Eğitim Kültür ve...

Şirvan’da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, öğrenciler arası kitap okuma yarışması düzenlendi.

Şirvan Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uyanık, yaptığı açıklamada, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ortaokul 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencileri arasında yazar Mehmet Paksu’nun, 'Peygamberimizin Örnek Ahlakı' adlı kitabından ödüllü kitap okuma yarışması düzenlendiğini belirtti.

Uyanık, "Peygamberimizin nurlu hayatını ve örnek ahlakını öğrencilerimize tanıtma ve kavratma amacıyla düzenlediğimiz bu yarışmaya, ilçe merkezinden ve köylerimizden 254 öğrencimiz katıldı. Yarışmada ilk üç dereceye giren öğrencilerimize PC tablet, fotoğraf makinesi, MP4 gibi çeşitli hediyeler vereceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

Osman Uyanık, Ödüllü Kitap Okuma Yarışması'nda Şirvan Kaymakamlığı'nın, Sosyal Destek Programı (SODES) Kültür Merkezi'nde ödül töreni düzenleyeceğini belirtti. Uyanık, "Aynı gün katılımcılara İlahiyatçı Abdurrahman Cellek tarafından konferans verilecek ve Peygamber Efendimiz'in (sas) sakal-ı şerifi ziyarete açılacak ve kutsal emanetler sergilenecektir." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz