Şişecam Topluluğu’Na Enerji Verimliliği Alanında Uluslararası Ödül

- Şişecam Topluluğu, enerji sektörünün önde gelen firmalarının katıldığı 20-21 Mart tarihlerinde Berlin’de bu yıl altıncısı düzenlenen ‘Enerji Yoğun Sanayiler

- Şişecam Topluluğu, enerji sektörünün önde gelen firmalarının katıldığı 20-21 Mart tarihlerinde Berlin’de bu yıl altıncısı düzenlenen ‘Enerji Yoğun Sanayiler ve Enerji Verimliliği Konferansı “enerCON 2017"ye yenilikçi atık ısı projesiyle katkıda bulundu.

Şişecam’dan yapılan açıklamaya göre, Şişecam Topluluğu, Düzcam Grubu Mersin Fabrikası’nda hayata geçirilen Organik Rankine Çevrimi, Atık Isı Geri Kazanım projesiyle yaptığı başvuru ile üçüncülük ödülü almaya hak kazandı.

Avrupa’nın önde gelen enerji yöneticileri, uzman, danışmanlar ve sanayi temsilcilerinden oluşan yaklaşık 150 kişinin katıldığı konferansta, enerji verimliliği iyi uygulama örnekleri, enerji trendleri ve inovatif çözümler ile ilgili sunuşlar katılımcılar ile paylaşıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: