Şişeyle tecavüz iddiası

Avustralya'da son günlerde herkesin dilinde ilginç bir tecavüz davası var. Gazete manşetlerini süsleyen, TV'lerde de ilk haber olarak sunulan tecavüz davasının mağduru en iyi arkadaşının düğününde sağdıçlık yapan bir genç. Tecavüzle suçlanan ise bekarlığa veda partisine çağrılan striptizci bir kadın.

En iyi arkadaşının düğününde sağdıçlık yapan genç, nikahtan bir gün önce de damat için "bekarlığa veda partisi" düzenledi. İçkinin su gibi aktığı partide, iki striptizci kadın da gösteri yapıyordu... Zaten ne olduysa o partide oldu... Sarhoş olan ismi açıklanmayan sağdıcı, 39 yaşındaki striptizci Linda Maree pistin ortasına aldı. 30 erkeğin "Hadi hadi" tezahüratları arasında striptizci Linda, sağdıç gence şişeyle "fiili livatada" bulundu.

Reklam
Reklam

Ayıldıktan sonra başına gelenleri öğrenen genç adam, soluğu mahkemede aldı. Avustralya'da büyük ilgi çeken tecavüz davasının ilk duruşması dün yapıldı. Adı açıklanmayan davacı genç, olay anında sarhoş olduğu için ne olup bittiğini hatırlamadığını söylüyor. Striptizci Linda Maree ise kendini şöyle savundu: "Şovu kendisi istedi. Her şeyden haberi vardı."